tisdag 5 januari 2016

Små sockersöta ord

Om fyra dagar blir vår goding 11 månader. Det känns egentligen helt ofattbart att hon bara funnits i våra liv i knappt ett år, eller drygt 20 månader om man räknar tiden i magen..hehe.

Det är så roligt att få vara en del av hennes liv, se hur hon utvecklas och hur orädd hon är. Tänk bara en sådan sak som att inte kunna krypa/stå/gå och alltid fortsätta försöka tills man lyckas, det är något vi alla borde ta lärdom av i det vardagliga livet.

Kryper gör hon, det ska gudarna veta...fort som fasen! Ställer sig upp, kastar sig fram, går med stöd av vad hon kan tänkas få tag i, studsar och springer som en astronaut på månen när hon har ett par händer att hålla i, står själv tills hon inser att hon inte håller i någonting - då får hon stora ögon och böjer sig sakta sakta ner på knä tills hon nått golvet igen, skakar frenetiskt på huvudet när man säger nej, jollrar och har även utökat sitt ordförråd. Utöver mamma och pappa så kan hon nu även säga bäbis, nam nam och gott gott. Många viktiga ord i en bäbis liv.

Snart har det alltså gått ett år och jag ser med nyfikenhet och spänning fram emot vad dom kommande åren har att bjuda på.


 

PS. Följ mig gärna på Instagram också, du hittar mig som: MittGlammigaLiv

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar