fredag 13 november 2015

Bröstexplosion!

Igår trotsade jag krämporna och lyckades äntligen ta mig till gravidvattengympan. Yes, ingenting kunde stoppa mig nu! Eller? Väl framme inser jag dock att jag missat en ganska viktig sak, det här kan bli pinsamt...

Efter en tuff natt och en lång dag så var jag smått stressad när M kom hem, så jag kastade ihop den sista packningen och skyndade ut till bussen. Då jag själv föddes utan något som helst lokalsinne var jag nervös över huruvida jag skulle hitta rätt nu när det var första gången jag skulle till badet, men badhuset var inom synhåll då jag klev av bussen så att även jag skulle komma att klara den utmaningen. När jag ställde mig framför spegeln och skulle knyta bikinitoppen så insåg jag att det hänt en del med kroppen sedan vi kom hem från Grekland. Jag missade att prova bikinin innan jag åkte och ni kan ju gissa hur bra den satt... Hela härligheten bara vällde ut och självaste tyget täckte väl, tjaaa...inte så mycket mer än bröstvårtorna. Jag stod länge och väl och försökte få allt på plats men det var bara att inse fakta, bikinitoppen var för liten och det här kunde sluta hur som helst. Hjälp! Minsta lilla felsteg där inne och dom kommer att leva sitt eget liv, tänkte jag.

Väl inne i poolområdet väntade jag in i sista sekund med att lämna ifrån mig handduken, smög smått generad ner i bassängen och ställde mig längst bak, just in case. Trots en del hoppande och skumpande så gick det under rådande omständigheter bra, även om det var på håret ett flertal gånger.

Med detta sagt så drar jag en lättnadens suck och meddelar att denna bikinin numera tillhör arkiv X tills nästa år.


 

PS. Följ mig gärna på Instagram också, du hittar mig som: MittGlammigaLiv

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar