lördag 21 mars 2015

Invägning och sockrockning

Jag ställde mig på vågen i morse och kan avslöja att det är en bit kvar. Vågen står nu på 69,5 kg vilket innebär att jag gått ner 0,5 kg och har 12,5 kg kvar till målvikten. På tal om målvikten så träffade jag på en av mammorna från föräldragruppen här om dagen, även hon är sugen på att komma i form igen. Då vi bor nära varandra så vi har bestämt oss för att göra en gemensam insats och även involvera papporna, det kommer bli kul!

Det kommer att bli mycket grönt framöver och här är en favoriträtt - Kött, bea & mangosallad!


Idag är det World Down Syndrome Day. Sedan 2006 äger den rum 21 mars varje år och finns till för att öka medvetenheten och förståelsen för Downs syndrom. Datumet 21/3 valdes eftersom det är unikt för Downs syndrom med 3 kromosomer 21. Många firar WDSD genom att sätta på sig olika sockar för att olika är bra, detta kallas även att "rocka sockarna".

Novas nya kompis vill också vara med och rocka sockarna.

Det är häftigt att få vara med och se hur ett barn utvecklas. Nova har längre vakenperioder nu, ler ofta och börjar även så smått att prata (viftar på armar och ben samtidigt som hon ler och ger små söta läten ifrån sig) och det är nog inte långt kvar till hon börjar jollra. Åh vad jag längtar till den dagen då jag kan förstå allt hon säger.♥

Mammas lilla solstråle, jag är så glad att du finns till!
PS. Följ mig gärna på Instagram också, du hittar mig som: MittGlammigaLiv

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar